diumenge, 27 de febrer del 2011

Primer aniversari del meu bloc


Imatges del Google
          
         D'ací poques hores, a la matinada del dilluns 28 de febrer, farà un any des de que vaig encetar la meua aventura pel món blocaire. Recorde que era diumenge, i en una de les meues nits d'insomni d'aquelles que no tens ganes de gitar-te, se'm va ocórrer crear aquest bloc amb el mateix títol que el meu llibre de poemes, que per aquelles dates ja estava totalment enllestit, però que encara no s'albirava la seua publicació. Calgué esperar fins el mes d'agost per a que el meu llibre veiés la llum, però el meu bloc per aquelles dates ja havia assolit vida pròpia.

          Avui, un any després de que vaig mamprendre aquesta tasca, puc dir que han estat amb aquesta 77 les entrades, amb gairebé 3.500 visites de més de 50 seguidors que m'han fet més de 150 comentaris... En aquestes entrades he abocat els meus poemes, les meues reflexions, comentaris de llibres que he llegit, opinions polítiques, etc.. També he participat en alguns jocs literaris, però sobretot he conegut un munt de gent, persones amb les mateixes inquietuds que les meues que m'han enriquit moltíssim. Tan sols per això, ja ha valgut la pena aquesta experiència.

         Moltes gràcies a totes i a tots!!!

4 comentaris:

  1. Sempre hi ha un començament per a tot, després cal mantenir la il·lusió.
    Enhorabona pel treball fet i endavant.

    ResponElimina
  2. Jo vaig encetar el meu segon bloc al juny de 2010, encara no fa un any, però hauré de fer alguna cosa per a celebrar-ho, alguna foto feta per mi o algun article. Bé, et deixe Francesc, bona vida al teu bloc i a tu i a tots els teus, de Vicent.

    ResponElimina
  3. Felicitats, Francesc, per la tasca feta!
    Et desitjo molts èxits per tots els anys que vindran!!!

    ResponElimina