dimecres, 8 de febrer del 2012

I FESTIVAL INTERNACIONAL GOde POESIA (Bases del concurs)


 Cartell anunciant les bases del concurs

I FESTIVAL INTERNACIONAL GODEPOESIA

GOde Poesia és un col·lectiu independent que va nàixer al poble de Godella (l’Horta Nord), a l’octubre del 2011, amb la intenció de fomentar i dinamitzar totes les activitats relacionades amb el món artístic que, al nostre poble, s’han realitzat durant els últims anys. Per encetar les nostres activitats, que esperem tinguen continuïtat, volem CONVOCAR el I Festival Internacional GOde Poesia, segons aquestes...


BASES:
  1. En aquest Festival poden participar autors de tot el món en qualsevol llengua, amb un màxim de dos poemes originals i inèdits, no premiats en uns altres concursos, de temàtica, metre i rima de lliure elecció, que no han de tindre més de 20 versos. Poden ser amb títol o sense, a elecció de l’autor, i també s’admetrà la prosa poètica amb un màxim de vint línies.
  2. Els poemes es podran adreçar mitjançant el correu postal o també mitjançant el correu electrònic. En el primer cas, s’inclourà dins del sobre en format DIN A4 el poema o poemes participants, i també un altre sobre tancat que només pot dur a l’exterior el títol dels poemes, o el primer vers dels mateixos, en el cas de que no tinguen títol, i a dintre del sobre, una nota signada en la que conste el nom, cognoms, i l’adreça de l’autor, així com el seu telèfon i correu electrònic, si en té. En el cas d’utilitzar el correu electrònic, el poema o poemes participants aniran escrits al cos del missatge, i s’adjuntarà un arxiu “.doc” (Word o similars), on constaran les dades de l’autor (nom, cognoms, adreça, telèfon...). Queda establert en els dos casos, que si se’ns facilita l'adreça de correu electrònic, se’ns està donant el permís legal necessari per a comunicar-nos per mitjà d'aquest procediment.
  3. El premi consisteix en la publicació d’un recull amb tots els poemes seleccionats. A més a més, seran interpretats en qualsevol mitjà d'expressió artística i es filmarà en vídeo tot el procés. També com a premi, és lliurarà una còpia a cadascun dels poetes seleccionats.
  4. El jurat format per integrants de reconegut prestigi tant artístic com professional seleccionarà els poemes protagonistes del I Festival Internacional GOde Poesia.
  5. El termini de presentació dels poemes finalitzarà el dia 1 de maig del 2012. Les obres hauran d’anar adreçades a Taller d’Història Local de Godella, Apartat de correus núm. 129, 46110 Godella (València), en el cas de fer-ho per correu postal, o a godepoesia_festival@hotmail.com si es fa la tramesa per correu electrònic. També seran admeses totes les obres enviades per correu postal, sempre que el mata-segells estiga  dins de la data límit.
  6. Per a conèixer quins poemes seran els seleccionats i quins els premiats, a més de qualsevol altra informació d’interès que hi tinga relació, podeu consultar les següents webs:
Taller d’Història Local de Godella: http://www.tallerhistoriagodella.org/
Ajuntament de Godella: http://www.godella.es/

 7. El jurat, la composició del qual es donarà a conéixer oportunament, podrà declarar desert el premi, si considera que les obres presentades no han assolit la qualitat suficient, i en tot cas, la participació en el certamen obliga a l’acceptació d’aquestes bases, i qualsevol dubte que generen serà resolt pel jurat, el veredicte del qual és inapel·lable.

***

Godella (l’Horta Nord), 1 de febrer del 2012

Col·lectiu GOde Poesia







1 comentari:

  1. Serà un plaer omplir la vostra taula de poemes, crec que tindreu molta feina, això espero. Una abraçada ben forta dels teus amics del nord del gran riu.

    ResponElimina