dijous, 8 de març del 2012

Presentació del recull "Temps era temps"


Targetó de l'acte de presentació del llibre

            El proper dissabte, 10 de març, a les 12 del migdia tindrà lloc l'acte de presentació del recull "Temps era temps", que ha estat una iniciativa de l'ARC, i en el que està inclòs el meu relat "La solsida". Es celebrarà a la Biblioteca Sagrada Família (carrer Provença, 480 de Barcelona), i malgrat que no vaig a poder estar amb tots els companys i les companyes, que han organitzat un "dinarot", sapigueu que me'n recordaré de tots al llarg del dia...

            Ací teniu la  comunicació que m'ha fet arribar la Comissió Editorial:


Benvolguts associats i associades:
 Us enviem amb aquest correu el targetó digital corresponent a la presentació del recull Temps era temps. Podeu fer-ne tanta difusió com vulgueu. I si us cal l’arxiu en algun altre programa només ho heu de demanar i intentarem enviar-vos-el.
 Amb tot, a continuació us detallem de nou les dades d’aquest acte:
  • Dissabte 10 de març de 2012
  • A les 12 h del migdia
  • A la Biblioteca Sagrada Família (carrer Provença 480, a Barcelona)
 Web de la biblioteca per saber com arribar-hi: aquí
 Per altra banda i com ja és habitual us preguem que, si voleu adquirir llibres i teniu intenció d’assistir a la presentació, feu prèviament la reserva dels vostres exemplars. Això ens ajudarà a dur a terme una millor organització, així com un millor control econòmic i d’existències de llibres.
 El preu de venda al públic és de 15,00 euros. El preu de venda per als associats i associades és de11,00 euros.
 Aquests són els passos a seguir per fer la vostra reserva:
  1. Abonar en algun dels comptes de l’ARC (us els recordem més avall) l’import total de la vostra compra. IMPORTANT!!! En el moment d’efectuar l’ingrés cal que indiqueu el concepte d’aquest abonament. En el cas que ens pertoca caldria indicar: TEMPS – (nom del soci/sòcia). Si us plau, aquest aspecte és molt important per poder fer un bon seguiment de les vostres comandes.
 Enviar un correu a l’ARC (associacio.relataires@gmail.com) fent constar que acabeu d’ordenar aquesta operació.
  I res més!!! Nosaltres tindrem preparats els llibres i el dia de la presentació només caldrà recollir-los.
 Més coses, però. Ens han informat que des d’aquest mes de març hi ha entitats que cobren comissió per fer ingressos en efectiu en comptes aliens. Aquesta comissió és de 2,00 euros per ingrés.
 Com intentar evitar aquest cobrament:
 - Si aneu en persona a l’oficina, i vosaltres també sou clients d’aquesta entitat, no heu de fer ingrés en efectiu sinó traspàs de fons entre dos comptes de la mateixa entitat (però no us oblideu d’indicar el concepte de l’abonament)
 - Si feu la transferència per internet, i vosaltres també sou clients d’aquesta entitat, no us cobren la comissió (però no us oblideu d’indicar el concepte de l’abonament)
 I ja per acabar: en breu penjarem informació al fòrum d’RC (i només al fòrum d’RC, si us plau, perquè sinó és força complicat fer el seguiment de la gent que s’hi apunta) la informació corresponent al nostre ja habitual dinar després de la presentació. Mantingueu-vos atents a la pantalla.
 Gràcies,
 Comissió Editorial
 Nota: Números de compte de l’ARC –
Caixa Laietana: 2042 - 0062 - 19 – 3300012537
La Caixa: 2100 - 1403 - 62 - 0100366771
***
Foto cedida pel meu amic Ximo Pont, que il·lustra el relat "La solsida"

1 comentari:

  1. Després de dos llargs mesos sense Internet me l'he tornat a posar, sembla que ara tinc una miqueta més de temps i diners, i podré tornar a comentar-te, Francesc, els teus escrits, i em sembla tot cal dir-ho una molt bona iniciativa això que esteu fent tot i què no pugues, no puguem estar-hi tots dos, seguiu endavant, pel nostre país i la nostra llengua.

    Una abraçada i salutacions des de València de:

    Vicent

    ResponElimina