dissabte, 17 de març del 2012

Trobada del gènere negre al Matarranya i al Priorat




Els amics Jordi Pijoan i Fede Cortés, m'ha enviat aquesta informació per a que li faça difusió:


Tercera edició d’aquesta trobada anual al voltant del gènere negre que se celebra en dos jornades, una a cada banda del riu, i connecta el Montsant i els Ports, el Matarranya i el Priorat. Aquest any serà el dia 28 d’abril a Vall-de-roures i el 5 de maig a Falset.
Durant la trobada té lloc la presentació del llibre on participen els diversos autors seleccionats, hi ha signatura de llibres, es fa un dinar i se celebren diversos actes: lectures, taules rodones,... La trobada es fa cada any sota un lema, si l’any passat va ser “Gènere Negre i Territori” i el llibre portava per títol “Un riu de crims”, aquest any és “Gènere Negre i Història” i el llibre es titularà “Clio: musa i assassina”. Prologada per l'escriptora Alícia Giménez Barlett, els autors participants són: Maria Carme Roca, Xulio RicardoTrigo, Silvestre Hernández, Pere Perellón, Teresa Bertran, Andreu Carranza, Jordi Peñarroja, Toni Orensanz, Miquel Esteve i Vicent Sanz. Cada relat anirà acompanyat per una il·lustració de l'artista Pau Ferrando.
Els organizadors de l’acte són el binomi Jordi Pijoan-López & Fede Cortés. Els còmplices del llibre són March Editor dins l’òrbita de Serret Llibres i amb la col.laboració del Centre Quim Soler, la literatura i el vi i la Cooperativa Falset-Marçà. També tots els micromecenes que s'afegeixin a través de Verkami rebran el seu reconeixement, apareixent els seus noms i cognoms en un llistat al final del llibre.
El vi (negre) és un element bàsic de la trobada ja queen tot moment es persegueix la relació vi negre-gènere negre.
Espere que tots aquells que estigueu interessats per la novel·la negra (sobretot en català) col·laboreu en aquest projecte, que ja compta amb tres anys de vida... 
Moltes gràcies!!!
El Fede i el Jordi... a Olocau de la Calderona


***

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada