dijous, 26 de gener del 2012

Manifestació a València contra les retallades


 Totes les imatges presses del Google

           Avui dijous, 26 de gener tindrà lloc a València, i també en altres ciutats del País, una manifestació contra les retallades dels drets socials, que ens ha imposat el govern del PP, mentre que tots els xoriços que estan eixint dia rere dia, estan rebent tot el seu silenci, quan no la seua complicitat.


           Què s'han pensat? Que som masoquistes, imbècils o babaus? Doncs, no!!! Tothom no és així. Jo almenys ho denunciaré fins que reste sense alè... Perquè des de fa prou de temps estic molt indignat, i quan veig la impunitat amb la que campen tots els "manguis", que no tenen ni la vergonya de callar-se, sinó que ben al contrari, encara treuen pit tot agosarats perquè la gent els continua votant... Aleshores, la meua indignació va creixent com els rius en el temps de les pluges, i per posar un exemple, la transcripció de les gravacions de les converses dels implicats amb "el Bigotes" són per a posar-se directament el passamuntanyes...

         I més encara quan acabe de saber que els acusats del cas Gürtel han estat declarats "no culpables" pel jurat popular que els ha jutjat per 5 vots contra quatre (cert que nosaltres som els veritables culpables, i no ells, pobrets...):

          CLIQUEU ACÍ PER A VEURE-HO!!!

         

            I encara tenen els collons de sentar a la banqueta al jutge que més ha lluitat per redreçar la memòria de tots aquells als que els hi va ésser trepitjada, amagada i capgirada... Quina vergonya!!!

            Com ja vaig manifestar a alguns amics, encara que els semble que ho dic per dir-ho...

            Tinc ganes de fer el mateix que el famós jugador d'escacs Valery Karpov als anys seixanta:

DECLARAR-ME APÀTRIDA!!!  


1 comentari:

  1. És indignant el que passa en aquest país. Vénen ganes d'agafar un avió i no parar fins arribar a una d'aquestes illes del Pacífic que amb prou feines fan dos quilòmetres de llarg.

    I tampoc entenc com Europa pot acceptar un país i no fotre-li una puntada de peu al cul!

    ResponElimina