dimarts, 31 de gener del 2012

2012, un any de mobilitzacions


Totes les fotos són de la meua filla Núria

Aquesta foto no...  Aquesta és meua!
    
Regla de tres inversa: Menys corrupció i més educació (IES Malilla)

            L'any que hem encetat a penes fa un mes, té tota la traça de convertir-se en un dels més calents de la història recent, i no parle de les temperatures precisament. M'estic referint a les mobilitzacions populars contra l'ofensiva del capitalisme més ranci, que deixa en la impunitat el frau fiscal, la corrupció dels polítics, els contractes blindats dels directius, etc., mentre que s'està acarnissant amb la classe treballadora (sobretot amb les classes mitjanes, doncs, a les més baixes ja no els pot demanar que s'apreten més la corretja). 

Les retallades ens maten...

            A les pujades de l'IRPF i de l'IBI (el del Patrimoni no cal que paguen res, pobrets...), cal afegir les retallades socials que, dia  rere dia, van surant (col·legis concertats, centres d'educació especial, beques, persones amb discapacitats, ajudes als majors, farmàcies, centres de salut, llibres de text, etc.). 

Fotomuntatge de la xarxa: (I que "El Lute" ens perdone per la comparació...)

            Tot això ens afecta ben directament, però per una altra banda, van proliferant i eixint a la llum com els bolets a la tardor (qui va deixar caure les espores?) tota una sèrie de casos de corrupció que mamprenen a les més altes instàncies (el gendre del cap d'Estat), i continuen als governants de tots els estaments, però que hem de saber fins on arriba en cada cas la importància dels "xoriços" (no vull emprar altres denominacions, que serien més adients, com potser la que feia servir el personatge principal de "La escopeta nacional" quan es referia al seu paisà Castanys: "Eixe que se'n vaja!"... Sí que és cert, que al País Valencià, la cosa ja se n'ix una miqueta de mare, i que segurament s'han pensat que la victòria electoral és com una espècie de patent de corsari, que dóna dret a tot (fins i tot el dret a riure's en la nostra cara). I això no ha d'ésser així, almenys al meu entendre...

Al remat han aconseguit que entrem al Guinness: Som els més corruptes del món!!!

            Mentrimentres, tot el món s'està descollonant de nosaltres, quan estan veient que hem assegut a la banqueta dels acusats al jutge que li va posar els collons a la gola al mateix Pinochet, i que ha estat una referència mundial de que ací s'estava fent justícia. El seu delicte? Que els ha fet enrogir la cara de vergonya, perquè ja m'explicareu que després de gairebé quaranta anys de la mort de Franco (els mateixos que va estar al poder) no hagen estat capaços de condemnar el Règim, encara que siga només per això, per haver-se alçat en armes (rebel·lat) contra el poder legal i democràtic (la II República).

       Bé, ho deixe ací perquè supose que al llarg d'enguany es parlarà molt a sovint d'aquestes qüestions...

            I a nosaltres ens cal fer com sempre... A les barricades!!!

Els Sindicats convocaren la "mani"

            I ací us deixe una galeria de fotos de la darrera "mani", convocada pels sindicats "Contra les retallades dels Drets Socials", a la que vaig assistir-hi amb la meua filla Núria:

Escoltant el soroll de fons...


Això ho paguem tots!!!
La Sanitat pública, ni tocar-la...

Advertència: LES RETALLADES EN SANITAT MATEN!!!


***

2 comentaris:

  1. Malauradament continuarà sent un any de mobilitzacions ( i dic malauradament perquè les raons i els motius segueixen no pas per les mobilitzacions és clar) hem de seguir lluitant!

    ResponElimina
  2. Emprenyar-nos i fotre'ls canya, més que sigue una mica perquè els tremole el bigoti, l'únic que mos queda.

    ResponElimina