dissabte, 13 d’agost del 2011

Una setmana a Eivissa


 A les cristallines aigües de Cala Comte (foto meua)

       Ja hem tornat del nostre viatge per Eivissa. Dijous a la nit arribàvem a casa, i després de posar-nos una mica al dia, escric aquesta breu entrada, per publicar alguna de les imatges del viatge.

Amb els meus amics a la piscina de Rafa i Loli (totes les fotos són de Núria Arnau)

Gastronomia casolana a càrrec de Rafa Herguido

Isabel, Mª José i Loli a Cala Molí

       Durant aquests dies hem visitat unes quantes caletes (Cala d'Hort, Cala Molí, Cala Comte, Cala Gracioneta, Cala Xarraca, Cala Portinatx, Platja d'es Figueral, etc...), i també uns quants pobles i ciutats (Eivissa, Santa Eulària d'es Riu, Santa Gertrudis de Fruitera, Sant Rafel, Sant Antoni de Portmany, etc...), el mercat hippy de "Las Dalias", el mercat del peix d'Eivissa, el terreny dels nostres amics Rafa i Loli, on han construït una magnífica piscina, i molts altres llocs. Hem passejat pel Port d'Eivissa per gaudir de l'ambient festiu i lúdic que es respira pels seus carrers i per les seues terrasses, visitàrem l'església de Puig de Missa a Santa Eulària d'es Riu, amb els arcs blanquíssims de calç, veiérem els focs artificials de la nit de Sant Ciriac, que va disparar el pirotècnic del nostre poble Ricardo Caballer, i hem gaudit dels magnífics plats preparats per l'altre Rafa ("El Roig"). També hem passat algun petit tràngol que per sort han quedat en això...

Cala d'Hort amb Es Vedranell i Es Vedrà al fons 

 Mercat del peix a Eivissa

Vista panoràmica de Cala d'Hort

Al terreny de Rafa i Loli

    Però sobretot, vull dir que el millor de tot ha estat la companyia dels amics, i des d'ací vull agrair-los als nostres amfitrions l'estança tan agradable que ens han facilitat, fent una menció especial a Encarna (la germana de Loli), que també ha estat amb nosaltres quan li ho ha permès la seua feina.
    
Església de Puig de Missa

Foto de tot el grup (Loli, Mª José, Rafa, Núria, Juan, jo, Isabel i Rafa "Xoca")

***


 No puc dir-vos quan, però... De ben segur que hi tornarem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada