divendres, 10 de juny del 2011

Poesia i Música a Godella


Centre d'Art "Villa Eugenia" a Godella  

          El passat 12 de desembre de 2010 es va inaugurar el Centre d'Art "Villa Eugenia" de Godella, el meu poble, després de la remodelació de l'edifici modernista, reconvertit en un espai multicultural per a exposicions, concerts, conferències, etc..

          Per a l'ocasió es va organitzar una exposició amb el títol de "100 anys d'expressió artística a Godella", amb obres de Pinazo, Navarro i les primeres generacions del nou-cents, moltes d'elles provinents del Museu del Prado, el Thysen, el IVAM, així com diverses col·leccions particulars. L'exposició va romandre oberta fins el 12 de febrer, amb gran afluència de públic.

          Ara, el mateix dia en que se complirà mig any des d'aquell important esdeveniment cultural, el poeta Antonio M. Herrera, i jo mateix, presentem una desena de poemes que hem composat inspirant-nos en les obres que van formar part d'aquella important exposició inaugural. A més a més, també comptarem amb l'acompanyament musical de Josep Manel Campos, excel·lent pianista, professor del Conservatori i director del "Cor Lambert Alonso".

            El recital tindrà lloc el proper diumenge, 12 de juny a les 19,30 hores, i l'entrada és lliure... 


US ESPEREM!!!  

2 comentaris:

  1. Malauradament no tenim el cotxe ara, fins al dilluns i no podrem anar la meua dona i jo, però sí dir-te que la llengua per una altra banda, té sort a Godella pel caire dels partits que la governaran, bona sort a Godella!

    ResponElimina
  2. Espero que hagi estat èxit, Francesc! Art, poesia, música, què més es pot demanar? Ja ho teniu tot, a Godella!!! :))

    ResponElimina