divendres, 6 de setembre de 2013

Lliurament dels Premis del III Concurs de Microrelats "ARC a la Ràdio"


Invitació a l'acte de demà

         Demà dissabte, a les 12 del matí, tindrà lloc a la Biblioteca de la Sagrada Família de Barcelona, el lliurament dels premis del III Concurs de Microrelats a la Ràdio, que organitza l'associació de Relataires en Català (ARC). També es farà la presentació del llibre "Pecats Capitals (7+1)", amb tots els relats seleccionats.

         Després hi haurà un dinar entre tots els assistents, com sempre es fa (cal veure el fòrum de RC). La gent de la ploma també sol tenir bona lletra a l'hora de seure a taula...

         Jo vaig anar l'any passat a Argentona, i vaig estar el cap de setmana allotjat a casa del Ferran i l'Empar (com un rei!). Enguany no podrà ser, però us destige que s'ho passeu la mar de bé, i espere que el proper any tindré alguna raó per ser-hi... (Almenys algun relat seleccionat).

         També he establert converses per a que l'emissora del meu poble siga una de les que participen al 2014 al IV Concurs de Microrelats (supose que es convocarà), concretament el programa "Uno cualquiera" de Ràdio Godella, on ja s'han radiat relats de les anteriors edicions.

           I ja per acabar, tan sols fer constar que les emissores que col·laboren enguany són: 

           Ràdio Argentona, Premià de Dalt Ràdio, Ràdio Sant Celoni, Vilassar Ràdio i Ràdio Cabrera...

           Molta sort a tots!!!

***

1 comentari:

 1. els blogs ja ens estem donan't la mà per la independencia i trobem a faltar la vostra aportació
  no ho deixeu per l'ultim moment, us esperen per enllaçar-vos...
  no trenqueu la cadena !!
  us hi volem a tots !!

  blog via cap a la independecia

  ResponElimina