divendres, 27 de juliol del 2012

Un poema meu a la ràdio


"El crit" d'Edvard Munch, quadre amb el que s'inspira el meu poema

            A l'anterior entrada vaig posar uns relats meus que havien estat editats a la ràdio. La veritat és que fa molta il·lusió escoltar allò que has escrit a les ones, i més encara en la veu de locutors magnífics, com va estar el cas. Ara, per a que no us penseu que he renegat de la Poesia, ací teniu el meu poema "El crit", que pertany al meu llibre "L'espill de l'orb", que va estar llegit a Ràdio Voltregà, dins del seu programa "Petit comitè", per la Bruna Generoso, una gran poetessa i companya de RC, que vaig conèixer a Barcelona el Sant Jordi de l'any passat:


 I ací podeu veure algunes imatges d'aquell esdeveniment:


Sant Jordi 2011









                                                                                        
A la Plaça de Catalunya


                                                               

A Montjuïc




A la parada de la Rambla 



A reveure, bon estiu i bona retrobada amb la realitat quotidiana.

Jo me'n vaig a Menorca, terra que admire, enyore, i m'estime com si fos meua...


***

2 comentaris:

  1. M'ha agradat cm has tractat aquest quadre, que representa la por a la vida, la por a la velocitat que està prenent el gaudi o imperatiu patern que ens diu roba! produix! compra! mou-te!
    No mandreges! no desitges! gaudix! que ha portat aquesta societat a una analgesització extrema, que ha de tenir la seua crisi final.
    Què hi eixirà? espere que quelcom positiu, però no tots son com tu, que fas servir la paraula per a expressar els teus sentiments i temors i desitjos, hi ha qui empra les pedres i les pistoles. La mort del Pare, la mort de Déu ens ha portat açò i no estic enyorant-la tampoc, no hi ha llocs ni paradisos perduts, però hem perdut els límits. I tot això ho has expressat molt bé en el poema.

    ResponElimina
  2. La ciència ha pres l'antic discurs de l'amo que ja va ser substituït pel capitalista, quin científic ens escolta en una consulta? o en un laboratori?
    Llegix aquests articles tot i que no els entengues, jo que he portat 17 anys en anàlisi tinc les meues llacunes, són deu minuts:

    http://www.blogelp.com/index.php
    30 de Julio de 2012
    Permalink La ilusión del cientificismo, la angustia de los sabios. Por Eric Laurent. (París)

    ResponElimina