dijous, 24 de maig de 2012

Festival Infantil Gode Poesia


Cartell del Festival


      L'amic  Josep Manel Arroyo Pascual em fa arribar aquesta informació, per a començar a escalfar motors aquest proper dissabte. Us esperem a les 11 del matí, al Parc dels Jubilats de Godella (Villa Teresita).

___________________________________________________


      Benvolgudes famílies:


      Vos envie informació més concreta sobre el Festival infantil de GOdePOESIA. El lloc i l'hora on comença ha canviat.


      Ara comencem al parc de Villateresita a les 11.00 hores. (al costat de l'estació de Godella).
      Hi haurà la intervenció de la caputxeta roja.

      

      Després amb la batucada se n'anirem tots i totes a la pujada de l'ermita (a la porta del bar Bucho's) i es farà l'actuació de la caputxeta blava.      Després tornarem a anar-se'n tots darrere de la batucada al parc del Clot de Barrabàs (darrere de l'escola Domus)...

      


      Allí es farà l'actuació de la caputxeta verda, i després, la caputxeta groga, on participem 1r i 2n de primària de l'escola Miguel Bordonau, dramatitzant uns poemes a Carles Cano. Després contarà Carles Cano i se n'anirem a la caputxeta final, la blanca, a l'ermita, allí hi haurà música i la cloenda de l'acte.


      Els xiquets i xiquetes del Miguel Bordonau ( si podeu també els pares i mares) hauran  de vindre vestits de groc, almenys la samarreta o camisa. 


      El dia 2 de Juny a les 22.30 hores, hi ha el festival per a adults amb la dramatització  i musicalització dels poemes guanyadors del Festival de GodePoesia. Al que també podeu assistir.


      Atentament:


      Joan


___________________________________________________

      Això és tot, de moment...
***

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada